Book service her

Mustang Mach-E Privatleasing

Udløber: 30-06-2023

Mustang Mach-E Privatleasing

Ford Credit Privatleasing – billeasing uden bekymringer

Privatleasing elbil

Det er ingen hemmelighed, at bilkøb kræver mange overvejelser. Derfor er privatleasing er et godt alternativ til dig, som drømmer om at slippe for mange af de bekymringer, der ofte er forbundet med bilkøb. Med Ford privatleasing er du gennem gennemskuelige leasingaftaler sikret den nyeste teknologi og et højt serviceniveau.

Vi samler alle udgifter, som er forbundet med finansiering, afskrivninger og serviceomkostninger i én samlet månedlig ydelse. Det betyder, at du slipper for uforudsete udgifter og i stedet kan fokusere på køreglæden ved en ny bil.

Du får foruden den økonomiske sikkerhed også mulighed for at sammensætte en leasingaftale, som passer til netop dine behov. Det dækker både over dit årlige kørselsbehov, men også muligheden for at tilvælge ekstraudstyr, som tilbydes under attraktive vilkår.

Det kan lyde kringlet at privatlease, men processen er faktisk nem og lige til. Hos Ford har vi overskuelig gjort processen og inddelt den i 5 trin, så du nemt kan danne dig et overblik, inden du leaser. Lær mere om processen bag privatleasing her.

Elektrificeret biler vinder indpas i mange danske hjem og mange drømmer om at køre på el. Med Ford Privatleasing har du nu muligheden for at lease en elbil – og ikke bare en elbil, men en førsteklasses elbil. Ford Mustang Mach-E er en fuldelektrisk SUV i et smukt design, med de nyeste teknologier og en rækkevidde på op til 610 kilometer på en opladning. Det betyder, at du kan nyde bilen og alle dens egenskaber uden afbrydelser. Med andre ord får du en imponerende bil, som overgår forventningerne – hver gang.

Er du klar til at privatlease din nye bil?

Mangler du lige det sidste, inden du trykker på knappen? Find svar på de oftest stillede spørgsmål om Ford privatleasing – så er du snart klar til at opleve køreglæden.

 • Mustang Mach-E Privatleasing
 • Mustang Mach-E Privatleasing

  Attraktiv elektrisk Privatleasing

  Mdl. ydelse fra: kr. 4.895.

  Udbetaling fra: kr. 9.995

  Måneder: 36. mdr.

  Km: 15.000 km


Oplev Mustang Mach-E Privatleasingpriser Book en prøvetur


Kontakt din lokale sælger hos Ford Svendborg:

Kontakt vores salgsmedarbejdere hos Ford Svendborg for mere info om netop dine ønsker.

Mustang Mach-E RWD SR MY23.00. CO2-udledning 0 g/km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Samlet betaling i perioden: kr. 186.215.

 Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 30.06.2023 eller så længe lager haves, og gælder for registrering og levering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger og 30 dages gratis Ford Forsikring som tilbydes alle private kunder ved køb og leasing af nye biler. Forhør dig hos en Ford forhandler.


Vi anbefaler også

 • Udløber: 31-05-2023

  PERSONBILER

  Ford Kuga og Ford Focus lager- og demobiler til omgående levering

  Hos Ford Svendborg har vi lige nu et stort lager af den rummelige Ford Focus og Ford Kuga

  Ford Kuga og Ford Focus lager- og demobiler til omgående levering
 • Udløber: 31-05-2023

  PERSONBILER

  Nye leveringer af Ford Kuga Plug-in Hybrid på vej hos Ford Svendborg

  Er du også interesseret i denne eftertragtede model så kontakt os allerede nu

  Nye leveringer af Ford Kuga Plug-in Hybrid på vej hos Ford Svendborg
 • Udløber: 30-06-2023

  PERSONBILER

  Kuga Plug-in Hybrid Privatleasing 0 Kr. i Udbetaling.

  0 kr. i udbetaling og lav mdl. ydelse til kr. 4.995

  Kuga Plug-in Hybrid Privatleasing 0 Kr. i Udbetaling.
 • Udløber: 10-09-2023

  PERSONBILER

  Reserver en Ford Explorer HELT GRATIS hos os og VIND

  Vinde gourmetophold samt et gavekort

  Reserver en Ford Explorer HELT GRATIS hos os og VIND

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/SAnmeldelser