Book service her
ford svendborg erhvervsside

Ford Transit Erhvervscenter hos N. Kjær Bilcentret

Vores Ford Transit Erhvervscenter har alt, hvad dig og din varebil skal bruge samlet ét sted

Du kan se og testkøre vores komplette udvalg af biler, herunder vores storsælgende varebiler. Du kan også drage fordel af ekspertviden fra specialiseret salgspersonale og få hjælp til at finde den ideelle finansielle løsning, der er skræddersyet til dine behov. Med reparationer, vedligeholdelse og support samlet under et tag, er vores Ford Transit Erhvervscenter designet til at maksimere produktiviteten og effektiviteten af dine Ford-varebiler ... og din virksomhed.

Book et møde i dag

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Erhvervsrådgiver Robert Hansen, mail: [email protected], telefon: 62 17 28 01

Erhvervsrådgiver Hans-Christian Kjær, mail: [email protected], telefon: 62 17 28 02

Ford Transit - et væld af muligheder

Fords Transit-serie dækker ethvert behov. Alle er tilgængelige med avancerede benzin-/dieselmotorer, der leverer imponerende brændstofeffektivitet. Uanset om du har brug for nem manøvrering, stor fleksibilitet, gedigen råstyrke - eller lidt af det hele - har vi en varebil, der passer til dig og din virksomhed. 

Gå på opdagelse i vores Ford varebiler

Fords Transit-serie består af fire hårdtarbejdende medlemmer: Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom og den store Transit.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/SAnmeldelser