Book service her
Ford Vinterkampagne - tilbud på tilbehør til din Ford

DEN NYE FORD PUMA ST

Vi introducerer den næste generation inden for Ford Performance. Den helt nye Ford Puma ST er vores første præstations-SUV nogensinde i Europa, der er fremstillet med Ford ST-seriens signatur-DNA til sjov kørsel.

En 1,5-liters turboladet Ford EcoBoost motor leverer imponerende 200 HK med et moment på 320 Nm. 

Puma ST er i stand til at gå fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder. Kombiner bekvemmelighed i hverdagen i en urban SUV med den ultimative spænding i et Ford Performance-køretøj. 

Med fire Drive Modes, sportsjusteret affjedring, aggressivt udformet aerodynamisk design, imponerende 19”-alufælge og karakteristisk ST-styling – er dette en Ford Puma, der er bygget til spændingen ved kørslen.

 

FINJUSTER DIN KØREOPLEVELSE

Den nye Puma ST leveres med fire valgfrie Drive Modes: Normal, Eco, Sport og Track. Hver indstilling finjusterer bilens ydeevne ved at ændre motorovervågning, speederen og styreegenskaberne samt indstillingerne for trækkraft og stabilitetskontrol. Så du kan skræddersy dit drev til enhver indstilling, mens nøgleoplysninger vises via det digitale instrumentbræt på 12,3”.

BETAGENDE YDEEVNE

Konstrueret til ren køreglæde. Den nye Puma ST er den optimale balance mellem oplivende ydeevne og bemærkelsesværdig effektivitet. Den kraftige 1,5-liters turboladede Ford EcoBoost-motor yder 200 HK med et moment på 320 Nm og er i stand til at gå fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder.

EN KLOG PLADSUDNYTTELSE

Puma ST-bagagerummet omfatter en innovativ MegaBox under bagagerumsgulvet. MegaBox har ikke kun en ekstra 80 liters opbevaringsplads og er i stand til at rumme genstande op til 115 cm høje, hvis det er nødvendigt. Den har også et vandtæt forings- og afløbsstik, der gør det nemt at rengøre med vand og det ideelle sted til opbevaring af våde støvler eller mudret sportsudstyr.


KONSTRUERET TIL SPÆNDING

DEN NYE FORD PUMA ST


UDFORSK FORD PUMA ST UDSTYR

Ford Puma ST fås med B&O

DEN RIGTIGE MÅDE AT LYTTE TIL MUSIK PÅ

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente fra den nye Ford Puma ST. Hvorfor? Fordi den fås med B&O. Et førsteklasses lydsystem på 575 watt er udviklet og finjusteret til vores Puma af specialiserede B&O-lydteknikere. Denne kraftige og effektive opsætning med 10 højttalere omfatter en subwoofer, der er smart indbygget i den bagerste skillevæg, så ingen af Pumas lastrum kompromitteres. Skru op for lyden og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, vi har lavet til din bils kabine.

Ford Puma ST fås med Ford SYNC 3

HÅNDFRI KONTROL MED SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, der sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Farveberøringsskærmen kan registrere knibe- og strygebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.


SE HVOR FORSKELLEN LIGGER


Kontakt osBook prøveturLæs mere om Puma ST her

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/SAnmeldelser