Mustang Mach 1

NY FORD MUSTANG MACH 1

Mød den nye standard for Mustangs ydeevne. Vi præsenterer den helt nye Ford Mustang Mach 1 limited edition. Det mest kraftfulde og banedygtige medlem af Ford Mustang-serien i Europa.

Et formidabelt præstationsarsenal: Den 5.0-liters V8-motor leverer 460 HK ved 7.000 o/min og 569 Nm med drejningsmoment ved 4.600 o/min. 

Aerodynamisk formet. Med karakteristiske limited edition design-detaljer. Og pakket med avancerede funktioner og teknologier til at forbedre kørslen: Dette er en seriøs Mustang, der er beregnet til dem, som er seriøse omkring ydeevnen.


SE HVOR FORSKELLEN LIGGER

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES


FREMHÆVET UDSTYR

 • Mustang Mach 1
 • UFORLIGNELIG SMIDIGHED

  Det præcisionsjusteret chassis er kombineret med stivere svingstænger og forhjulsophæng for optimal manøvrering og stabilitet. Mens den specielt kalibrerede elektriske servostyring (EPAS) giver skarpere styrereaktionsevne.


 • Mustang Mach 1
 • UNIKT UDVENDIGT DESIGN

  Hver eneste detalje i den nye Mustang Mach 1 er designet til at præstere. Forbedringer af det aerodynamiske design giver mere undertryk end andre Mustang-modeller. Et nyt frontgitter leverer forbedret køling for optimal banepræstation samt en mere aggressiv og dominerende tilstedeværelse på vejene. Der tilbydes et udvalg af karrosserifarver, herunder den eksklusive Fighter Jet Grey. Karakteristiske matsorte striber på kølerhjelm og sider supplerer bilens racerinspirerede styling. Og 19” mørke aluminiumsfælge med eksklusive Michelin-dæk giver et slående design og optimal ydeevne.


 • Mustang Mach 1
 • UOVERTRUFFENT DESIGN

  Udformet til stil og komfort samt ydeevne. Mustang Mach 1-interiøret har førsteklasses sportssæder i læder med karakteristiske Mach 1-accentstriber, et unikt instrumentpanel med mørk effekt med lyse detaljer, gearskifteknap i hvid kuglestil og et unikt Mach 1-mærke i limited edition. De vigtigste køreoplysninger vises i det digitale instrumentbræt på 12,3”, mens et væld af intelligente hjælpeteknologier arbejder sammen om at forbedre din køreoplevelse.


 • Mustang Mach 1
 • UOVERVINDELIG PÅ BANEN

  Mach 1 har en formidabel kontrol over vejene, men med et væld af ydeevneopgraderinger er det her en Ford Mustang, der i sandhed er født til banen. Bilens bremseforstærkning giver hurtigere bremserespons. Yderligere motorolie, gearolie og bagakselkølere muliggør udvidede banesessioner uden ydeevnen svækkes. Et opgraderet luftindsugningssystem forbedrer luftstrømmen. Mens Track Mode finjusterer bilens ydeevne for optimale racerforhold ved at ændre motorovervågning, gashåndtaget og styreegenskaberne samt indstillingerne for trækkraft og stabilitetskontrol.


 • Mustang Mach 1
 • ENESTÅENDE PRÆSTATION

  Mustang Mach 1 fås med 6-trins manuel eller 10-trins automatgear og giver fremragende smidighed både på og uden for banen.
  En særligt kalibreret 5.0-liters V8-motor er i stand til at opnå fremragende 460 HK ved 7.000 o/min og 569 Nm ved 4.600 o/min.
  Forbedringer af det udvendige design, såsom den unikt udformet forende samt sidepaneler og bagspoiler, der forbedrer den aerodynamiske effektivitet. Valg af drivemodes, herunder Normal, Sport og Track, giver dig mulighed for nemt at ændre dine Mach 1-køreindstillinger, så de passer til omgivelserne.

Kontakt os for at høre nærmereLæs mere om Mustang Mach 1


Kontakt os


Aktuelle tilbud

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/SAnmeldelser