Book service her
Specialister i el- og hybridbiler - Ford Svendborg Fyn

Specialister i el- og hybridbiler - Ford Svendborg

El- og hybridbiler stormer frem i disse år, og hos N. Kjær Bilcentret Ford i Svendborg oplever vi også en stigende tendens på dette marked. Se vores udvalg herunder og læs mere om den enkelte bil ved at klikke på den. Du kan også kigge ind og få en snak med en af vores dygtige specialister inden for el- og hybridbiler.

Ford Hybrid & Elbiler


Vi har et stort udvalg af Ford el- og hybridbiler - kom forbi Ford Svendborg og hør nærmere eller find flere informationer herunder.


FAQ: El- og hybridbiler

Leder du efter en el- eller hybridbil, så kan du måske finde svar på dit spørgsmål herunder, så du kan blive bedst muligt klædt på, inden du køber din nye el- eller hybridbil.


 • Elektriske biler er fuldt elektriske og kører udelukkende på el.

  Hybrid biler kombinerer både el og en forbrændingsmotor. Du kan vælge mellem ren hybrid, mild hybrid eller plug-in hybrid som alle benytter samme funktionalitet. • Hybrid biler (HEV) er primært drevet af en traditional forbrændingmotor, mens en elmotor kan tage over på kortere distancer.

  Mild hybrid biler (MHEV) har en mindre el-motor, der ikke driver bilen men blot hjælper til.

  Plug-in hybrid biler (PHEV) har to drivkræfter - ét stort batteri, der giver langdistance kørsel udelukkende på strøm. • Med en elektrisk bil er det slut med ture til tankstationen. En elektrisk bil har færre bevægelige dele end traditionelle biler, der betyder lavere vedligeholdelsesomkostninger og lavere afgifter. • Hybrid biler (HEV) og mild hybrid (MHEV) biler har en forbrændingsmotor, men de har også et større batteri og en mere kraftfuld motor. Dette giver mere assistance til motoren og gør det muligt for køretøjet at køre dele af korte ture ved lave hastigheder alene ved hjælp af den elektriske motor. Og takket være benzinmotoren er kørerækkevidden ikke noget problem. Dette skyldes, at køretøjet er i stand til at bruge både batteriet og forbrændingsmotoren. Hybrid biler er selvopladende. • Vores nye, fuldt elektriske Mustang Mach E kører langt på en opladning, så du ikke behøver bekymre dig om rækkevidden. Den nye Mustang Mach E har op til 600 km rækkevidde. Dette er baseret på en fuld opladning og på Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Faktisk rækkevidde varierer afhængig af forhold som eksterne faktorer, kørestil, vedligeholdelse m.m. Endelige WLTP-tal vil være tilgængelige i 2020. • Elmotoren på vores nye Kuga kan køre helt op til 56 km2 på ren strøm med mulighed for at skifte til Hybrid-køreprogrammet for at optimere batteriets levetid. Hybrid-forbrugstallene er baseret på den nye Kugas WLTP-resultater. Kuga PHEV fås til levering i 2021.


HAR DU FLERE SPØRGSMÅL TIL EL OG HYBRID BILER?

Fandt du ikke svaret, du ledte efter, så er du velkommen til at kontakte vores salgsmedarbejdere, som står klar til at guide dig igennem valg af el- og hybridbil.


KONTAKT OS

Kontakt vores salgsmedarbejdere hos Ford Svendborg for spørgsmål eller book af prøvekørsel af en af vores elektriske Ford biler.
Aktuelle kampagner

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/SAnmeldelser