Book service her
Rejsegilde Ford Svendborg

Rejsegilde af nyt topmoderne skadecenter

Ford Svendborg

18-04-2023

Fredag den 14. april kunne vi markere en vigtig milepæl – rejsegilde for vores helt nye og topmoderne skadecenter, som opføres i forlængelse af vores eksisterende værkstedsbygning ud mod Ring Nord. Byggeriet skrider planmæssigt frem, og forventes færdigt efter sommerferien.

Vores indehaver og administrerende direktør, Hans-Christian, bød velkommen og holdt en flot tale med en stor tak til både håndværkere og alle øvrige i byggeriet, som knokler på hver dag. Der lød også en stor og meget hjertelig tak til alle kollegaer, som har gjort byggeriet muligt.

Humøret var højt blandt alle fremmødte, og der var naturligvis sørget for kolde øl og vand, medens Vindeby Slagteren sørgede for rygende varme pølser. Efter rejsegildet fortsatte festen med pizza og kollegahygge i vores kantine.

Fakta om skadecenteret

Vores nye skadecenter bliver 1600 m2 fordelt på ca. 1400 m2 plade- og malerværksted samt 200 m2 kontorfaciliteter. Vores personale er det samme blot i nye rammer med autobranchens nyeste udstyr og værktøj til rådighed.

Vores højtuddannede pladesmede og autolakerere håndterer alle former for skades- og lakarbejde på alle bilmærker, medens vores værkførere tager sig af alt det praktiske – papirarbejdet, dialogen med forsikringsselskabet og taksator samt udbedring af selve skaden.

Vi ser frem til at kunne byde nye og eksisterende kunder indenfor.

Se billeder fra fredagens rejsegilde nedenfor.

Følg Ford Svendborg på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Youtube


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/SAnmeldelser