Book service her

Hans-Christian har deltaget i Ford Pro Experience i Barcelona

27-06-2022

Hans-Christian har deltaget i Ford Pro Experience i Barcelona, og har nu rygsækken fuld af vigtig viden om den nye 100 % elektriske Ford E-Transit og Ford Pro, som han er klar til at dele ud af.

Ford Pro er Fords verdensomspændende serviceprogram, der samler en række services i en samlet platform ved hjælp af innovative løsninger, så varebilskunderne selv kan administrere deres forbundne og elektrificerede flådebiler. Det betyder bedre overblik, lavere omkostninger og øget produktivitet.


Sneak-preview af den nye Ford E-Transit Custom - Fords næste annoncerede elektriske varebil

Hans-Christian fik også et sneak-preview af den nye Ford E-Transit Custom, som Ford officielt løftede sløret for den 9. maj. Ford E-Transit Custom er den næste annoncerede elektriske varebil fra Ford efter E-Transit. Teknisk minder den meget om Ford E-Transit – spækket med intelligent software og Ford Pro-løsninger.


Elektrisk fremtid hos N. Kjær Bilcentret - Ford E-Transit kan snart opleves i Svendborg

Der venter en meget spændende tid forude for vores kunder, og hos N. Kjær Bilcentret glæder vi os meget til at kunne tilbyde den helt nye Ford E-Transit kombineret med Ford Pro. Hans-Christian var begejstret for varebilen allerede inden eventen, men begejstringen ville ingen ende tage, da han først havde prøvekørt den.

Den nye Ford E-Transit lander snart i Svendborg. - Vi mærker allerede interesse fra vores kunder, så vi glæder os meget til at vise den frem in real life til både vores trofaste kunder samt nye mulige kunder, siger Hans-Christian.


Kontakt os for spørgsmål omkring Fords elektriske varebiler og Ford Pro

Har du spørgsmål til den nye Ford E-Transit eller vil du høre mere om, hvorfor Ford Pro er det oplagte valg til varebilskunder, der ønsker øget produktivitet og bedre flådestyring, så kontakt endelig Hans-Christian.

Hans-Christian Kjær

Erhvervskonsulent

Telefon: 62 17 28 02

E-mail: [email protected]


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/SAnmeldelser