Book service her

Ford Pro: Det oplagte valg til fremtidens varebiler

26-01-2022

PRESSEMEDDELELSE - 26 JANUAR 2022 16:02

Varebiler spiller en vigtig rolle i vores i liv – også selvom vi måske ikke helt er bevidste om det. Vi får som aldrig før leveret alt fra julegaver, tøj og måltidskasser, og det er derfor afgørende, at transporten foregår så nemt og gnidningsfrit som muligt – det hjælper Ford Pro med.

Ford Pro er Fords verdensomspændende serviceprogram, der har til opgave at tage hånd om Fords mange varebilskunder. For ottende år i træk er Ford igen den ubesejrede markedsleder på varebiler herhjemme, men også på europæisk plan har Ford har ligget i toppen af salgslisterne syv år i træk*.

Med Ford Pro kan varebilskunderne få et endnu bedre overblik over deres flåde. Ford Pro hjælper med at sikre produktivitet, øge hver enkelt varebils oppetid og reducerer omkostningerne. Med den enkelte kundes produktivitet som vores ledestjerne, vil Ford Pro simplificere serviceoplevelsen og være kundens ”wingman” fra start til slut.

Sidst men ikke mindst kan Ford Pro hjælpe kunderne med skiftet til elektriske varebiler. Alt sammen for at sikre, at der holdes gang i hjulene på varebilerne.

Ford Pro hjælper med overgangen til el

For mange varebilskunder er skiftet til el både nyt og ukendt territorium. Ford Pro er netop skabt for at gøre denne overgang let og smidig for kunderne, så de udover at føle sig trygge også ved, hvordan de får mest muligt ud af deres nye varebil. Med lanceringen af Ford E-Transit senere i år står et helt team af specialister klar hos Ford Pro, der blandt andet kan guide og besvare spørgsmål fra varebilskunderne i forbindelse med for eksempel opladning.

Se mere om Ford Pro her:

FORDLiive er også en del af Fords service til varebilskunderne, der er med til at sikre, at varebilerne holder mindst muligt stille. Ved hjælp af livedata fra varebilerne informeres kunderne blandt andet om tekniske opdateringer og nødvendige serviceeftersyn, der alt sammen er med til at komme eventuelle skader i forkøbet. Siden lanceringen sidste forår har systemet sikret, at Fords europæiske varebiler har haft hele 58.000 ekstra dage på veje, hvilket har en samlet værdi på mere end 25 millioner euro for virksomhederne. I år vil endnu flere services blive tilgængelige for kunderne via FORDLiive, som i sidste ende er med til at sikre, at kunderne får mest muligt ud af deres varebiler.

Læs mere om Ford Pro her.

* På baggrund af salgstal fra Østrig, Belgien, Storbritannien, Polen, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Irland, Holland, Norge, Tjekkiet, Portugal, Spanien, Rumænien, Sverige og Schweiz.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/S