Book service her

Direktørskifte hos N. Kjær Bilcentret

03-12-2020

Pressemeddelelse

Pr. 1. januar 2021 tiltræder indehaver Hans-Christian Kjær som administrerende direktør for N. Kjær Bilcentret, hvor han erstatter Robert Hansen.

Efter mere end 15 års ansættelse har administrerende direktør Robert Hansen valgt at søge nye udfordringer uden for bilbranchen og fratræder derfor sin stilling pr. 31. december 2020. Det oplyser N. Kjær Bilcentret i en pressemeddelelse.

Det betyder, at indehaver Hans-Christian Kjær, som har ledet virksomheden i fællesskab med Robert Hansen, fremover vil stå alene i spidsen for N. Kjær Bilcentret som administrerende direktør.


Hans-Christian er indehaver og 3. generation hos N. Kjær Bilcentret. Han er uddannet biløkonom i Aarhus, og har arbejdet hos både Nellemann og Pedersen og Nielsen som kunderådgivningschef. I 2010 flyttede Hans-Christian tilbage til Svendborg, hvor han sluttede sig til familievirksomheden som salgschef.

Robert startede som salgschef i 2005 og blev udnævnt som administrerende direktør i 2007. - Jeg er meget stolt af de gode resultater, som jeg i fællesskab med både ejere og medarbejdere har opnået gennem årene. N. Kjær Bilcentret er i sit livs form, og det har været en fantastisk rejse at være med på, forklarer Robert Hansen og fortsætter:

-Jeg har efter mange overvejelser besluttet, at det er det helt rette tidspunkt for mig at prøve kræfter med en helt ny branche nu. Jeg starter som medindehaver af Andersen og Thomsen A/S, og glæder mig til at lære en helt ny branche at kende. Jeg har været meget glad for arbejdet hos N. Kjær Bilcentret, og jeg glæder mig til at følge udviklingen fra sidelinjen.

I ejerkredsen takker man Robert for den store indsats, han har ydet for N. Kjær Bilcentret.

-Robert har været et stort aktiv for N. Kjær Bilcentret, og der er ingen tvivl om, at han har en stor del af æren for vores positive udvikling gennem årene. Han har lagt et kæmpe engagement i både drift og bilsalg. Jeg har stor respekt for Roberts beslutning, og ønsker ham alt det bedste fremover, siger Hans-Christian Kjær.

Direktørskiftet kommer samtidig med, at N. Kjær Bilcentret har taget forhandlingen af Suzuki ind pr. 1. januar 2021.

Direktørskiftet markeres desværre ikke med en afskedsreception grundet COVID-19. Robert havde set frem til at sige ordentligt farvel til alle, men vi håber inderligt, at alle interesserede vil kigge forbi løbende og ønske Robert alt godt fremover, slutter Hans-Christian Kjær.


Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra N Kjær Bilcentret A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra N Kjær Bilcentret A/SAnmeldelser