Hos N. Kjær Bilcentret hjælper vi virksomheder i alle størrelser. Ligegyldigt hvad du har brug for, er vores team af rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning – og vi kan garantere, at du vil få samme hjælp uanset om du leder efter en enkelt bil eller en hel bilflåde.

Vores Erhvervsafdeling har adgang til et kæmpe lager af nye og brugte Ford biler. Det betyder, at vi altid kan tilbyde dig et fremragende udvalg af alle populære modeller. Derudover er mange af vores biler klar til omgående levering eller kan blive bestilt til at opfylde individuelle behov.

Vores erfarne team af erhvervsrådgivere vil også arbejde sammen med dig for at finde frem til den helt rigtige finansieringsløsning, som passer til dine forretningsbehov. Vi vil guide dig gennem alle eksisterende finansieringsmuligheder og leasingtyper – og hjælpe dig med at forstå det hele, så du kan være sikker på, at du træffer den rigtige beslutning. For at gøre det så stress-fri som muligt for at købe din nye bil(er) vil vi også tilbyde følgende serviceydelser:

  • Testbiler til demonstration for din virksomhed
  • Arrangere et on-site virksomhedsbesøg på et belejligt tidspunkt for dig
  • Hjælp med at forstå vilkår og betingelser der er rigtige for dig
  • Håndtering af dine byttebiler
  • Bilomkostninger vedrørende opkøb, ejerskab og beskatningsoplysninger
  • Information omkring opbygning, indretning mm.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vores Erhvervscenter kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte en af vores specialiserede rådgivere.

Du finder din lokale erhvervsrådgiver under menupunktet ”Kontakt os” i øverste højre hjørne af siden.

Se Fords store udvalg af biler til erhverv (ombyggede personbiler, gulplade biler, firmabiler) samt finansierings- og erhvervsleasing løsninger, som passer præcis til din virksomhed her.